Societat

Ajuntament i comerços, junts pel valencià a Burjassot

Col·labora amb la campanya l'Associació de Comerços i Servicis de Burjassot, que s'encarrega de repartir el material entre els seus associats

L'Agència de Promoció del Valencià de Burjassot torna a fer la campanya de rebaixes pensant en els comerciants del municipi. Amb l'inici de les rebaixes d'estiu, Aviva Burjassot reparteix, per quart any consecutiu, bandes i etiquetes per a indicar els productes rebaixats o amb descompte als comerços de Burjassot.

Jordi Sebastià, com a responsable de l'Agencia de Promoció del Valencià de Burjassot, Emili Altur, com a regidor de Promoció Econòmica, i Pedro Soriano, en representació de l'Associació de Comerços i Servicis, han presentat hui el material de la campanya de rebaixes 2013.

Com en les altres ocasions, col·labora amb Aviva Burjassot l'Associació de Comerços i Servicis de Burjassot, que s'encarrega de repartir el material entre els seus associats. L'objectiu de la campanya social del valencià és fomentar l'ús de la nostra llengua en l'àmbit comercial, a banda d'oferir una imatge homogènia del comerç local.

L'inici de la campanya coincideix amb la celebració, este cap de setmana, de la III Ruta de la Tapa i de la iniciativa «Botigues al carrer», dues propostes de dinamització del comerç i la restauració locals.

La campanya de Burjassot és un treball conjunt amb una trenta d'ajuntaments més i la Diputació de València i cada any compta amb una gran acollida pel sector al qual s'adreça: el món comercial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Prop de 12.000 trucades preventives per la calor en dos mesos a Barcelona

Barcelona

Foment de l’adopció d’animals amb un vídeo abans de cada sessió al Cinema Catalunya de Terrassa

TERRASSA
Infraestructures

Transformaran el camí de Térmens a Bellvís en una carretera

Térmens

Els delictes es mantenen en la primera meitat de l’estiu

lloret de mar

Troben un manuscrit inèdit de Víctor Català on es descriu un ball popular

l’escala
Medi ambient

Creixen un 20% les denúncies dels Agents Rurals

Cercs
FIGUERES

Controls a l’estadi Albert Gurt per evitar l’entrada d’usuaris no autoritzats

FIGUERES

La Policia Local tanca la campanya contra l’incivisme del juliol amb 33 sancions

la bisbal d’empordà

Campanya informativa sobre com circular amb bicicleta pel Barri Vell i el Mercadal

GIRONA