Societat

Els Verds de Gandia, contra la programació de corregudes de bous

La formació política ha anunciat que donen suport a la manifestació antitaurina prevista per al 13 de juliol

Els Verds de Gandia, que ja donaren suport a les concentracions i manifestacions dels estius de 2011 i 2012, fan una crida a la participació en la Manifestació del proper 13 de juliol que, convocada per les organitzacions de defensa animal Plataforma Carles Pinazo i SPAMA Safor, vol expressar el seu rebuig a la recuperació i reincidència en la programació de les corregudes de bous després de 25 anys.

El Portaveu d'Els Verds de Gandia, Joan-Francesc Peris, després de recordar que Gandia és un referent cultural i turístic per si mateix i de incidir en la necessitat d'una major i millor promoció de l'eco-turisme que ajudaria a la desestacionalització de l'oferta turística, ha ressaltat que “la concentració d'esdeveniments musicals o espectacles taurins en plena alta temporada turística, amb públic assegurat, sembla més 'un pelotazo' que posa en evidència el fracàs de la pretesa dinamització de la platja i la seua desestacionalització després de 2 anys de govern municipal del PP”.

Per la seua banda, el responsable de Comunicació d'Els Verds i regidor en l'Ajuntament de Gandia, Joan Lluís Soler, ha manifestat que “no va ser cap sorpresa veure obrir les portes, l'any passat, a mitjan correguda, per donar entrada lliure i intentar omplir la plaça” i ha lamentat l'opacitat del Govern Municipal del PP ja que “no sabem que ens costa el 'cost zero' pel que respecta a una promoció d'espectacles taurins que no hi figurava en el programa electoral del PP de Gandia, que és àmpliament rebutjada per la societat, en general, i pels gandians i gandianes, en particular, que, una vegada més, eixiran al carrer a dir no a la crueltat i violència contra els animals i que, a més, Arturo Torró és coneixedor d'aquest rebuig i, per això, es va oposar a la convocatòria d'una consulta popular com vam proposar Els Verds de Gandia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Ordenen el desallotjament d’un pàrquing de Reus per risc “imminent” de col·lapse

Reus
societat

Trenta famílies formaran part de la comunitat energètica del Museu Darder

banyoles
economia

El sistema per reduir les males olors de la planta de biometà de la Galera estarà plenament operatiu en dos o tres mesos

La Galera
comerç

La Copa Amèrica no condiciona gaire el comerç

Barcelona
societat

Unió de Pagesos demana anul·lar el concurs per al lloguer de les terres de Gallecs

Santa Perpètua de Mogoda

Les entitats andaluses es podran instal·lar a Els Bellots el novembre

TERRASSA
INFRASTRUCTURES

Actuen d’urgència per reparar un pont descalçat sobre el Segre

Alàs i Cerc
Societat

Tarragona celebra les festes de Sant Magí amb activitats i espectacles

Tarragona
infraestructures

En marxa el nou dipòsit d’aigua freda per a l’acumulació d’energia frigorífica de la xarxa del TubVerd

Mataró