Societat

Els Verds de Gandia, contra la programació de corregudes de bous

La formació política ha anunciat que donen suport a la manifestació antitaurina prevista per al 13 de juliol

Els Verds de Gandia, que ja donaren suport a les concentracions i manifestacions dels estius de 2011 i 2012, fan una crida a la participació en la Manifestació del proper 13 de juliol que, convocada per les organitzacions de defensa animal Plataforma Carles Pinazo i SPAMA Safor, vol expressar el seu rebuig a la recuperació i reincidència en la programació de les corregudes de bous després de 25 anys.

El Portaveu d'Els Verds de Gandia, Joan-Francesc Peris, després de recordar que Gandia és un referent cultural i turístic per si mateix i de incidir en la necessitat d'una major i millor promoció de l'eco-turisme que ajudaria a la desestacionalització de l'oferta turística, ha ressaltat que “la concentració d'esdeveniments musicals o espectacles taurins en plena alta temporada turística, amb públic assegurat, sembla més 'un pelotazo' que posa en evidència el fracàs de la pretesa dinamització de la platja i la seua desestacionalització després de 2 anys de govern municipal del PP”.

Per la seua banda, el responsable de Comunicació d'Els Verds i regidor en l'Ajuntament de Gandia, Joan Lluís Soler, ha manifestat que “no va ser cap sorpresa veure obrir les portes, l'any passat, a mitjan correguda, per donar entrada lliure i intentar omplir la plaça” i ha lamentat l'opacitat del Govern Municipal del PP ja que “no sabem que ens costa el 'cost zero' pel que respecta a una promoció d'espectacles taurins que no hi figurava en el programa electoral del PP de Gandia, que és àmpliament rebutjada per la societat, en general, i pels gandians i gandianes, en particular, que, una vegada més, eixiran al carrer a dir no a la crueltat i violència contra els animals i que, a més, Arturo Torró és coneixedor d'aquest rebuig i, per això, es va oposar a la convocatòria d'una consulta popular com vam proposar Els Verds de Gandia”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.