Societat

La recepta

Un vermut fet a consciència

L'ESPINALER La taverna de Vilassar de Mar, a peu de la carretera N-II combina el servei de bar amb la venda de productes de la coneguda firma

Mig matí d'estiu. Amb aquell sol de justícia que no et deixa fer ni un pas, que et resseca la gola i et reclama a crits una beguda ben fresca. No cal res més per apropar-se a un dels locals més coneguts del Maresme, referent indiscutible del bon vermut i de la conversa entre amics al voltant d'una taula ben farcida d'excel·lències culinàries prèvies al dinar. La taverna L'Espinaler disposa a Vilassar de Mar d'un altre local a la zona industrial i un tercer establiment a Badalona, i el mes de maig passat va obrir les portes l'exquisit Espinaler Experience Tapas Bar, a l'hotel Rey Juan Carlos I de Barcelona.

t.m.

VERMUT ESPINALER
L'Espinaler. Camí Ral, 1. Vilassar de Mar
INGREDIENTS:
Patates xips, cloïsses, escopinyes, olives farcides, calamarsets, seitons, pop, anxoves del Cantàbric i bonítol i ventresca... tot regat amb la coneguda salsa Espinaler i el vermut de vi blanc de la casa
La taverna de L'Espinaler a Vilassar de Mar és parada obligada quan el cuquet de la gana comença a fer-se lloc i ve de gust un vermut o una cervesa amb delicioses tapes de conserves de peix


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.