Reportatge
La recepta
Menjant mirant al mar
LASAL DEL VARADOR de Mataró, un espai lluminós on cuiden el producte de proximitat i ecològic, proposa la paella d'arròs
Lasal del Varador és un restaurant que aposta per la sostenibilitat. Es va construir seguint els principis de l'arquitectura bioclimàtica per aprofitar al màxim els raigs del sol a l'hivern i l'ombra a l'estiu. A la cuina fan servir productes de proximitat i les verdures i les llegums són ecològiques. A la terrassa és un bon lloc per fer-hi el vermut, però també elaboren tapes, com les croquetes, o plats de carn i peix. Els arrossos, tant la paella com l'arròs negre o amb llamàntol, estan fets de manera natural, sense afegir-hi potenciadors de gust ni colorants i es nota sobretot hores després en la digestió.
e.f.
Recepta: Paella d'arròs
Restaurant Lasal del Varador. Passeig Marítim de Mataró, 190
INGREDIENTS:
Verdures, la sípia, musclos, els escamarlans, l'arròs bomba de denominació integrada del delta de l'Ebre i fumet de peix.
Lasal del Varador està situat en un lloc privilegiat, davant la platja de Mataró. Tant l'edifici com la terrassa conviden estiu i hivern a asseure's per prendre o menjar alguna cosa.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.