Societat

La recepta

Amb un toc d'Anís del Mono

EL BACALLÀ és el protagonista d'aquesta recepta del restaurant Hirus que inclou també el licor més tradicional que es fabrica a Badalona

La gastronomia tradicional catalana és plena de receptes de bacallà. La que proposa aquest restaurant del centre de Badalona especialitzat en cuina de mercat inclou el destil·lat més conegut de la ciutat, l'Anís del Mono, que afegeix el seu sabor característic a un plat de bacallà gratinat amb sofregit i patates, que forma part del receptari editat aquest any pel col·lectiu Forquilla Badalona. Es tracta d'una iniciativa d'un grup de propietaris de restaurants de la ciutat que tenen per objectiu promocionar l'oferta gastronòmica i convertir-la en un dels seus atractius turístics.

marta Membrives

Recepta: Bacallà a la badalonina
Restaurant Hirus. Plaça Assemblea de Catalunya, 5. Badalona
INGREDIENTS:
Lloms de bacallà, patates, cebes, alls, pebrot vermell, pa fregit, tomàquets, llorer, oli, pebre blanc, sal i Anís del Mono sec
El restaurant Hirus està situat al rovell de l'ou de Badalona, a tocar del museu de la ciutat i del seu extens llegat arqueològic d'època romana, que val la pena descobrir.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
caldes de malavella

Liciten les obres d’enderroc de l’Hostal Ribot per fer-hi un aparcament

CALDES DE MALAVELLA
FIGUERES

Jordi Sargatal serà el nou responsable de medi ambient del Govern

FIGUERES
cassà de la selva

La zona esportiva recupera la normalitat després de l’aiguat

CASSÀ DE LA SELVA
GIRONA

Cent persones salvades gràcies als desfibril·ladors des del 2011

GIRONA
Medi ambient

Reus oferirà informació actualitzada del trànsit i de la qualitat de l’aire

Reus
SOCIETAT

Ampliar el Centre Cívic Casa Golferichs costarà 1,7 milions

Barcelona
OLOT / GIRONA

El tren-tram podria transportar 6,1 milions de passatgers cada any

OLOT / GIRONA
SOCIETAT

Segona edició de la Festa per la Convivència, al Segrià

SOSES
Societat

Primer any del viver de cellers de l’Alt Penedès amb bones perspectives

Vilafranca del Penedès