Societat

La recepta

Lligats al mar

EL POP AMB PATATES és un plat típic dels pescadors locals que el col·lectiu de restauradors Forquilla Badalona ha inclòs en un receptari

A la ciutat dels micacos i els Tornemis, la gastronomia tradicional té un espai propi amb receptes que s'han conservat de generació en generació i que preserven l'essència d'un passat lligat al mar. La recepta del pop amb patates i allioli negat, típica dels pescadors badalonins, és un dels referents d'aquesta cuina feta amb dedicació, paciència i amb els fruits del mar com a protagonistes. El col·lectiu de restauradors Forquilla Badalona ha decidit incloure-la en un receptari d'especialitats que es poden trobar als establiments de la ciutat, editat aquest any i que es pot trobar als restaurants adherits.

M.M.

Recepta: Pop amb patates i allioli negat.
Restaurant La Donzella de la Costa. Passeig Marítim. Badalona
INGREDIENTS:
Pop, patates, ceba, oli, vinagre, el rovell d'un ou, un gra d'all, molla de pa, un branquilló de julivert i sal
Al restaurant La Donzella de la Costa es pot degustar aquesta especialitat tradicional badalonina en un menjador amb unes privilegiades vistes al Mediterrani.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.