Societat

La recepta

Natural i refrescant a tothora

Terrina de iogurt gelat o líquid, amb una àmplia oferta d'ingredients per personalitzar-la al gust del consumidor

Per refrescar-se o per distreure la gana d'una manera sana mentre es passeja per Girona, al carrer Argenteria, hi ha una bona opció. L'establiment Llagurt. No és estrany veure-hi llargues cues de persones que volen tastar els seus iogurts. Ja sigui natural o de gelat, en terrines petites o grans, amb la possibilitat de personalitzar-los al gust. De fet, hi ha onze bases líquides (xocolata, caramel, fruites del bosc, mango, dolç de llet...) i vint-i-set ingredients per posar-hi damunt (fruites naturals, fruits secs, galetes, ametlles, xocolata...) per fer del passeig a la ciutat una experiència refrescant.

j. nadal

RECEPTA
Llagurt. Carrer Argenteria, 3, de Girona
INGREDIENTS:
Terrina gran de gelat de iogurt, amb una base líquida de maduixa. Damunt del gelat s'hi posen trossets de kiwi, mango, gerds, mores, maduixes, nabius i xocolata negra.
L'empresa Llagurt va néixer a Girona el 2010. En tres anys han crescut d'una manera espectacular. Segons el seu web, www.llagurt.com, tenen 21 botigues arreu de Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.