Societat

El llibre

Preguntes molt profundes

FLAVIA COMPANY recomana una novel·la breu, intel·ligent i arriscada escrita el 1918 per l'escriptora i periodista irlandesa Rebecca West

Podem sacrificar la veritat en nom de la felicitat? En què consisteix la veritat? És temporal? Allò que va ser cert deixa de ser-ho quan passa el temps? I l'amor? En què consisteix realment estimar algú? On es troba l'autenticitat humana? És lògic, davant del patiment més amarg, renunciar al seny i escollir l'amnèsia? La pèrdua de la memòria és una malaltia o més aviat una bogeria necessària, una arma en defensa pròpia contra la bogeria innecessària que és sempre una guerra? Una novel·la intel·ligent, arriscada i profunda que es llegeix amb velocitat però que es digereix de manera pausada.

EL RETORN DEL SOLDAT
Rebecca West
TRADUCCIÓ:
Francesc Parcerisas
EDITORIAL:
Viena Edicions
PÀGINES:
144
PREU:
16,90 euros
Nascuda a Buenos Aires el 1963, Flavia Company és una novel·lista, narradora, periodista i traductora catalana molt prolífica. Acaba de publicar Segona pell (Proa), una obra de contingut eròtic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.