Societat

El llibre

L'infern, més a prop

MARC PASTOR recomana una obra malaltissa, extraordinàriament ben escrita i fatalista de Juan Aparicio Belmonte: ‘Un amigo en la ciudad'

Un amigo en la ciudad és l'últim graó en el descens a la bogeria de la quotidianitat que són les novel·les d'Aparicio Belmonte. Omple les històries de psiquiatres grillats, antiherois woodyallenians i femmes fatales fatalistes. En aquest cas excel·leix amb un retrat del desconcert d'un pobre home davant un món que el sobrepassa fins a fer-li perdre el contacte amb la realitat al més pur estil Kurt Vonnegut. Banyes, relacions familiars complicades, salts temporals i papallones de colors que brollen d'una explosió del Teide que precedeix l'apocalipsi són ingredients d'una obra tan estranya com ben escrita.

UN AMIGO EN LA CIUDAD
Juan Aparicio Belmonte
EDITORIAL:
Siruela
PÀGINES:
176
PREU:
16,95 euros
Nascut a Barcelona el 1977, Marc Pastor cada cop és més novel·lista i menys mosso d'esquadra (secció científica). La seva darrera novel·la és Bioko (Amsterdam).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.