Societat

El llibre

Aquella altra realitat

ANDREU MARTÍN recomana una novel·la negra de Llort, poc convencional, inquietant, addictiva i ambientada en la Barcelona actual

Una novel·la esplèndida que manté un equilibri perfecte entre la recreació de la quotidianitat d'una família tipus, ben propera al lector, i aquella altra realitat, llunyana i exòtica, que tots sabem que existeix però que ens entestem a ignorar per viure tranquils. És veritat que hi ha altres mons i tots són en aquest, i Llort ens explica de quina manera hi podem arribar i com ens poden atrapar i abduir com una maledicció fins a canviar radicalment la nostra vida, la nostra manera de veure les coses i fins i tot la nostra manera de ser. No us perdeu aquesta història dura, inquietant i apassionant.

SI QUAN ET DONEN PER MORT UN DIA TORNES
Llort
EDITORIAL:
La Magrana
PÀGINES:
224
PREU:
18 euros
Andreu Martín (Barcelona, 1949) és autor de novel·les policíaques com ara Societat negra (RBA), històriques com Cabaret Pompeya (Ed. 62) i juvenils com La nit que Wendy va aprendre a volar (Bromera).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.