Societat

El llibre

Maneres de crear i de morir

ADA CASTELLS recomana la primera obra traduïda al català de l'alemany Jörg Fauser, amb un fort component autobiogràfic sobre la contracultura

Llibre intens, amb tot el deliri ionqui d'un Bukowski i amb tot l'alleujament de qui se n'ha sortit gràcies a una altra droga molt potent: la literatura.

Fauser coneix l'infern i ens mena per la bohèmia d'Istambul, els squats de Berlín, la contracultura de Frankfurt i la vida del Londres underground.

Me'l vaig llegir després d'El cas d'en Barney Panofsky, de Mordecai Richler, i no sé qui és el pare ni qui és el fill, però cap dels dos ens diu que un altre món sigui possible. El que sí que és possible és una altra manera de viure i, sobretot, de crear i de morir.

MATÈRIA PRIMERA
Jörg Fauser
TRADUCCIÓ:
Ignasi Pàmies
EDITORIAL:
Labreu Edicions
PÀGINES:
300
PREU:
19 euros
Nascuda a Barcelona el 1968, Ada Castells és escriptora i periodista. La seva darrera obra és Pura sang (Edicions 62), un text amb el qual va guanyar el prestigiós premi Sant Joan de novel·la.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.