Societat

Ferit greu el pilot d'una avioneta que s'ha estavellat en un camp a Peramola

L'únic ocupant de l'aparell ha quedat atrapat mentre feia un aterratge d'emergència

L'avioneta feia el trajecte de Mallorca a Tragó de Segre

El pilot d'una avioneta ha resultat ferit greu aquest dimecres a la tarda després d'estavellar-se en un camp proper a Peramola (Alt Urgell), segons han informat els Bombers de la Generalitat. El sinistre s'ha produït als volts d'un quart de vuit de la tarda en una zona de conreu propera a l'entrada del municipi de Peramola, al costat de la carretera LV-5118, a l'altura del quilòmetre 5. El pilot, únic ocupant de l'aeronau, s'ha quedat atrapat dins l'avioneta i els bombers l'han pogut excarcerar sobre tres quarts de vuit. A resultes de l'accident, té les cames trencades i una ferida oberta, segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Fins al lloc s'hi ha desplaçat quatre dotacions terrestres i un mitjà aeri dels Bombers de la Generalitat, a més d'una ambulància i un helicòpter medicalitzat del SEM. La Direcció General de Protecció Civil ha posat en prealerta el pla especial per a emergències aeronàutiques a Catalunya (Aerocat).Segons les primeres informacions, l'avioneta, que feia el trajecte de Mallorca a Tragó de Segre, s'ha accidentat al fer un aterratge forçós. En l'aparell hi viatjava un sol ocupant, un home de 64 anys, que ha quedat atrapat a l'interior de l'avioneta i ha patit ferides greus. Després de ser excarcerat pels Bombers, ha estat evacuat amb l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.Els Bombers de la Generalitat han remullat tot l'aparell per evitar que no hi hagués risc d'encendre's i també han realitzat l'excarceració del ferit, a més de col·laborar amb els serveis sanitaris en l'atenció i evacuació del ferit.A més de l'helicòpter medicalitzat del SEM, fins al lloc s'hi ha desplaçat també una ambulància, a més de cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El Santa Caterina estrenarà el nou bloc quirúrgic el mes d’octubre

SALT

Denuncien a Fiscalia el compte Figueras Oscura per xantatge i extorsió

FIGUERES

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany aprova el Pla Estratègic de la Biomassa

BANYOLES

El bus llançadora gratuït s'estrena amb 1.260 passatgers

CALONGE
Medi ambient

Unió de Pagesos interposa un recurs d’alçada contra el concurs de lloguer de terres a Gallecs

Santa Perpètua de Mogoda

El risc de suïcidi es dispara entre els ingressats per problemes de salut mental

Barcelona

El programa CaixaProinfància acompanya 600 alumnes gironins en l’inici de curs

GIRONA
Societat

El síndic de Barcelona demana deixar de sancionar els errors involuntaris en el pagament a parquímetres

Barcelona

La Policia Local incorpora tres nous agents i convoca set places més

BLANES