Societat
La recepta
Paella Denominació d'Origen
EL SUQUET DE L'ALMIRALL recomana una paella basada en la tècnica alacantina de fer arrossos i elaborada amb productes locals i propers
El Suquet de l'Almirall ofereix les millors receptes de la cuina marinera tradicional: bunyols de bacallà, peixos frescos i salvatges, arrossos melosos, de barca, o caldosos. L'any 2010, coincidint amb el 15è aniversari del restaurant, el cuiner Quim Marqués va voler incorporar a la carta la paella DO Barceloneta, una recepta que recull el classicisme i les tècniques culinàries actuals. Basada en la tècnica alacantina i elaborada amb productes locals, de quilòmetre 0, la paella DO Barceloneta se serveix per a dues persones i és numerada perquè el comensal recordi que ha degustat un plat únic i irrepetible.
A. BALLBONA
RECEPTA
El Suquet de l'Almirall. Passeig Joan de Borbó, 65
INGREDIENTS:
300 g d'arròs, 2 l de fumet, 500 g de sípia, la melsa de la sípia, 16 musclos, 4 escamarlans, 4 gambes, uns talls de peix, 1 ceba petita, ½ pebrot verd, ¼ pebrot vermell estragó, 1 nyora, una picada, sal i llimona.
El restaurant El Suquet de l'Almirall, a pocs metres de la platja, és una referència de la cuina de mar. El seu xef, Quim Marqués, interpreta el receptari clàssic del barri de la Barceloneta
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.