Societat

La recepta

Paella Denominació d'Origen

EL SUQUET DE L'ALMIRALL recomana una paella basada en la tècnica alacantina de fer arrossos i elaborada amb productes locals i propers

El Suquet de l'Almirall ofereix les millors receptes de la cuina marinera tradicional: bunyols de bacallà, peixos frescos i salvatges, arrossos melosos, de barca, o caldosos. L'any 2010, coincidint amb el 15è aniversari del restaurant, el cuiner Quim Marqués va voler incorporar a la carta la paella DO Barceloneta, una recepta que recull el classicisme i les tècniques culinàries actuals. Basada en la tècnica alacantina i elaborada amb productes locals, de quilòmetre 0, la paella DO Barceloneta se serveix per a dues persones i és numerada perquè el comensal recordi que ha degustat un plat únic i irrepetible.

A. BALLBONA

RECEPTA
El Suquet de l'Almirall. Passeig Joan de Borbó, 65
INGREDIENTS:
300 g d'arròs, 2 l de fumet, 500 g de sípia, la melsa de la sípia, 16 musclos, 4 escamarlans, 4 gambes, uns talls de peix, 1 ceba petita, ½ pebrot verd, ¼ pebrot vermell estragó, 1 nyora, una picada, sal i llimona.
El restaurant El Suquet de l'Almirall, a pocs metres de la platja, és una referència de la cuina de mar. El seu xef, Quim Marqués, interpreta el receptari clàssic del barri de la Barceloneta


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.