Societat

La recepta

Brandada de bacallà amb poma

Restaurant Can Co En Sergi i la Marta, amos del local de la Cellera de Ter, recomanen aquesta recepta fresca per a l'estiu

Daureu els alls per aconseguir un oli perfumat. Poseu el bacallà, a daus, en una cassoleta just cobert d'aigua, a foc lent. Deixeu-lo coure fins que arrenqui el bull. Escorreu-lo bé i poseu-lo en un bol. Tireu-hi l'oli calent i aneu-ho triturant amb el batedor. Quan estigui, tireu-hi la crema de llet i continueu triturant; reserveu a la nevera i ja tindreu la brandada. Per a la confitura, peleu i talleu les pomes i dividiu el pes en dos, poseu en un bol la meitat del pes en aigua i l'altra meitat, en sucre, ho feu bullir 5 minuts, i ho tritureu. Reserveu a la nevera. Poseu la poma al centre i, al damunt, una cullerada de brandada.

N.F.

BRANDADA AMB POMA
Restaurant Can Co. Av. Montserrat, 10, la Cellera de Ter
INGREDIENTS:
500 grams de bacallà remullat, 200 grams d'oli, 30 mil·lilitres de crema de llet, 4 grans d'all, 2 pomes, sucre i aigua.
El restaurant Can Co té una bona terrassa, ideal per als sopars a la fresca. Ofereix una carta elaborada amb productes catalans de primeríssima qualitat. Telèfon: 972 42 25 22


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.