Societat

La recepta

Brandada de bacallà amb poma

Restaurant Can Co En Sergi i la Marta, amos del local de la Cellera de Ter, recomanen aquesta recepta fresca per a l'estiu

Daureu els alls per aconseguir un oli perfumat. Poseu el bacallà, a daus, en una cassoleta just cobert d'aigua, a foc lent. Deixeu-lo coure fins que arrenqui el bull. Escorreu-lo bé i poseu-lo en un bol. Tireu-hi l'oli calent i aneu-ho triturant amb el batedor. Quan estigui, tireu-hi la crema de llet i continueu triturant; reserveu a la nevera i ja tindreu la brandada. Per a la confitura, peleu i talleu les pomes i dividiu el pes en dos, poseu en un bol la meitat del pes en aigua i l'altra meitat, en sucre, ho feu bullir 5 minuts, i ho tritureu. Reserveu a la nevera. Poseu la poma al centre i, al damunt, una cullerada de brandada.

N.F.

BRANDADA AMB POMA
Restaurant Can Co. Av. Montserrat, 10, la Cellera de Ter
INGREDIENTS:
500 grams de bacallà remullat, 200 grams d'oli, 30 mil·lilitres de crema de llet, 4 grans d'all, 2 pomes, sucre i aigua.
El restaurant Can Co té una bona terrassa, ideal per als sopars a la fresca. Ofereix una carta elaborada amb productes catalans de primeríssima qualitat. Telèfon: 972 42 25 22


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

La piscina municipal, inservible durant 10 dies, arran de les fortes pluges

Balaguer
societat

La Caixa i la Fundació Jordi Comas Matamala s'uneixen per dur a terme accions socials

girona
societat

SATSE condemna l’agressió contra diversos professionals a l’Hospital de Terrassa dimecres passat

Barcelona
societat

Les obres del Bus Ràpid entre Salt i Girona començaran de manera imminent

salt
societat

Aproven la suspensió de noves llicències comercials al Nucli Antic

olot
INFRAESTRUCTURES

Can Fèlix de Palol ja té el seu projecte

PALOL DE REVARDIT
societat

Restablerta la circulació de trens entre l’Ametlla de Mar i Vinaròs afectada per les fortes pluges

Barcelona

Només hi estan de passada

Girona

Nous “ajustos” d’estiu en un model sanitari que cal revisar

Barcelona