Societat

Troben els dos bussejadors alemanys que buscaven a Altafulla a terra ferma

Un “malentès” va fer activar els equips de recerca aquest diumenge davant la seva desaparició, tot i que els dos joves es trobaven en perfecte estat i van sortir de l'aigua pel seu propi peu

Salvament Marítim ha suspès la recerca de dos banyistes alemanys que practicaven snorkel a la platja d'Altafulla (Tarragonès) perquè la Guàrdia Civil, que va assumir la investigació dels fets, els ha trobat a terra ferma. Els dos bussejadors, un noi i una noia alemanys, havien sortit de l'aigua pels seus propis mitjans i no es trobaven en perill. Segons ha informat TV3, la recerca es va iniciar per un “malentès”. Els dos joves van creure veure un banyista que s'estava ofegant. Mentre la noia comprovava que l'home estava bé, el noi va anar a avisar els socorristes d'un possible ofegament. Els socorristes haurien entès que era la noia que s'havia ofegat mentre bussejava.Un cop el noi va parlar amb els socorristes, va tornar a buscar la seva companya i van sortir de l'aigua. En no veure'ls, els equips de rescat van suposar que s'havien ofegat tots dos.

Els equips de rescat van desplegar un ampli dispositiu, des de les dues de la tarda, per localitzar-los. S'hi va desplaçar una embarcació i un helicòpter de Salvament Marítim. També hi van treballar dues dotacions subaquàtiques del GRAE dels Bombers, bussos de la Guàrdia Civil, la Creu Roja i socorristes de l'empresa Servitur Salvament, encarregada de la vigilància a la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.