Societat

Es denuncia la presència de menors en parades de venda del Mercat de Castelló

Compromís espera que l'equip de govern faça complir les ordenances

Ali Brancal, regidora de Compromís per Castelló ha recordat que continuen fent seguiment a l'incompliment de les ordenances en el mercat del Grau.

En el darrer plenari van demanar, després d'haver insistit en comissions durant més d'un any, el llistat de les inspeccions realitzades en el mercat del divendres del Grau, un llistat en què figure data i hora de la inspecció, aspectes inspeccionats, identificació de la parada, resultat de la inspecció i accions que se'n deriven cas que així ho determinen les ordenances.

La regidora de Compromís ha explicat que la inexistència de cap sanció durant els darrers anys fa evident que “hi hagut mancances greus en el control del mercat”. De fet, qualsevol visitant d'aquesta instal·lació ha pogut comprovar fets com la gran majoria dels venedors no exhibeixen l'autorització, que no es respecten els espais assignats i que la majoria dels productes no tenen el preu, entre d'altres aspectes.

En aquest sentit, Ali Brancal ha comentat que han treballat de valent per tal de millorar l'ordenança i ara, acaba d'entrar en vigor, de manera que caldrà aplicar-la.

El components d ela coalició ecovalencianista esperen que aquests canvis servisquen per tindre sota control tots els aspectes organitzatius del mercat, perquè segons la seua opinió, “l'ordenança que hi havia, ni es complia i ni es feia complir”.

Ali Brancal també ha afegit que “fins i tot es pot apreciar que, durant el curs escolar, cada divendres hi ha menors que, en horari lectiu, ajuden els seus pares a vendre o, simplement, estan en la parada de familiars, davant la mirada impassible dels responsables d'evitar situacions d'il·legalitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Pere Sala
Ambientòleg, director de l’Observatori del Paisatge de Catalunya

“Ordenar i gestionar bé el paisatge també és rendible”

Olot

La sal més salada: Cardona comercialitza per fi una sal comestible, de gran qualitat i puresa

Cardona
Marc Sabater Armengou
Independents de Vilanova - Som Poble - Alternativa Municipalista

“La nostra acció passa per la crítica constructiva al govern”

Peralada
SOCIETAT

Terrassa impulsa la marca de ciutat per projectar-se a l’exterior

Terrassa
SOCIETAT

Projecte europeu de memòria històrica amb joves de Granollers

Granollers
SOCIETAT

Nova campanya del Carnet Jove de la Cerdanya

Puigcerdà
Política

Mor Encarna Jordan, activista independentista, antifeixista i internacionalista

SOCIETAT

Menys incompliments sanitaris en els locals de tatuatges de l’àrea de Barcelona

Barcelona

L’Ajuntament denuncia per primer cop un fons voltor

girona