Societat

La recepta

A l'estiu, tomates!

Gastrobar La Taverna de Sant Pere Pescador proposa unes tomates rostides amb salsa de formatge de cabra

Les tomates són un ingredient essencial de la nostra gastronomia i a l'estiu són boníssimes de totes maneres. La Taverna proposa un plat senzill i llaminer, que tant es pot servir fred com calent. Escaldem les tomates sense tallar-les, les pelem i en traiem les llavors. Les posem al forn amb un raig d'oli i un polsim de sal per rostir-les 20 minuts a 180 graus. Les emplatem i hi aboquem la salsa del formatge de cabra, que haurem fet desfent el formatge amb nata líquida, sal i pebre. Si ho volem calent, només cal que ho posem 5 minuts al forn. Per decorar, hi posem oli d'alfàbrega, olives negres i una fulla d'alfàbrega.

m.v.

RECEPTA
Gastrobar La Taverna. Carrer del Carme, 3, de Sant Pere Pescador
INGREDIENTS:
Caldran tres tomates vermelles fortes de mida mitjana, 100 ml de nata líquida per cuinar, 60 grams de formatge de cabra, olives negres sense os, alfàbrega, i oli, sal i pebre.
El gastrobar La Taverna està situat al centre de Sant Pere Pescador, al bell mig de la Costa Brava. És un nou local molt acollidor en un municipi amb unes platges verges espectaculars.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.