Societat

La recepta

A l'estiu, tomates!

Gastrobar La Taverna de Sant Pere Pescador proposa unes tomates rostides amb salsa de formatge de cabra

Les tomates són un ingredient essencial de la nostra gastronomia i a l'estiu són boníssimes de totes maneres. La Taverna proposa un plat senzill i llaminer, que tant es pot servir fred com calent. Escaldem les tomates sense tallar-les, les pelem i en traiem les llavors. Les posem al forn amb un raig d'oli i un polsim de sal per rostir-les 20 minuts a 180 graus. Les emplatem i hi aboquem la salsa del formatge de cabra, que haurem fet desfent el formatge amb nata líquida, sal i pebre. Si ho volem calent, només cal que ho posem 5 minuts al forn. Per decorar, hi posem oli d'alfàbrega, olives negres i una fulla d'alfàbrega.

m.v.

RECEPTA
Gastrobar La Taverna. Carrer del Carme, 3, de Sant Pere Pescador
INGREDIENTS:
Caldran tres tomates vermelles fortes de mida mitjana, 100 ml de nata líquida per cuinar, 60 grams de formatge de cabra, olives negres sense os, alfàbrega, i oli, sal i pebre.
El gastrobar La Taverna està situat al centre de Sant Pere Pescador, al bell mig de la Costa Brava. És un nou local molt acollidor en un municipi amb unes platges verges espectaculars.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
FIGUERES

Jordi Sargatal serà el nou responsable de medi ambient del Govern

FIGUERES
cassà de la selva

La zona esportiva recupera la normalitat després de l’aiguat

CASSÀ DE LA SELVA
GIRONA

Cent persones salvades gràcies als desfibril·ladors des del 2011

GIRONA
Medi ambient

Reus oferirà informació actualitzada del trànsit i de la qualitat de l’aire

Reus
SOCIETAT

Ampliar el Centre Cívic Casa Golferichs costarà 1,7 milions

Barcelona
OLOT / GIRONA

El tren-tram podria transportar 6,1 milions de passatgers cada any

OLOT / GIRONA
SOCIETAT

Segona edició de la Festa per la Convivència, al Segrià

SOSES
Societat

Primer any del viver de cellers de l’Alt Penedès amb bones perspectives

Vilafranca del Penedès
turisme

Les places d’hotel de cinc estrelles i de gran luxe augmenten un 50% en 10 anys

Barcelona