Societat

ACPV satisfeta amb la resposta a la cadena humana valenciana

L'entitat coordina la iniciativa que pretén ser un gest simbòlic de la voluntat dels valencians de superar enfrontaments artificials

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) es felicita per la bona resposta que està trobant la convocatòria de la Cadena Humana per la Llengua i la Llibertat, iniciativa impulsada des del teixit associatiu i cívic de Vinaròs i comarca i coordinada per l'entitat presidida per l'escriptor Joan Francesc Mira.

A través d'un comunicat, l'entitat mostra la seua satisfacció per l'acollida que ha tingut la iniciativa, tot i celebrar-se en un dia laborable. De fet, asseguren que aquesta circumstància ha fet que molta gent que desitja assistir-hi no puga fer-ho per motius de treball. L'entitat subratlla que la iniciativa és un gest simbòlic que “vol expressar la voluntat dels valencians de superar enfrontaments artificials, en favor d'un País Valencià que diu sí a la llengua, la cultura i el progrés, així com a treballar junt amb Catalunya en tots els àmbits en els que compartim necessitats i interessos (llengua, economia, corredor mediterrani, finançament, reciprocitat de TV3 i Canal 9...)“. “Amb aquesta actitud positiva, la societat valenciana té molt a guanyar”, insisteixen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.