Societat

Els socialistes de Gandia donen el 0,7% de la nòmina a l'Associació d'Ajuda al poble sahrauí

El Govern del PP va decidir eliminar la partida de Cooperació internacional de les retribucions dels regidors, però el PSPV-PSOE sol·licità mantindre-la en les assignacions dels seus regidors

Els Socialistes de Gandia han donat el 0'7% de la seua nòmina d'enguany a l'Associació comarcal d'ajuda al Poble Sahrauí (ACAPS) en el transcurs del seu sopar anual de comiat del grup de xiquets del programa 'Vacances en pau'.

El Grup Municipal Socialista fa efectiva la donació de les seues retribucions del primer semestre de 2013 a esta organització, front al govern que ha decidit eliminar la partida de cooperació internacional del pressupost municipal amb les retallades més dures i més insolidari dels que s'han aprovat.

La Vicesecretària d'Organització del PSPV-PSOE de Gandia, Diana Morant, ha denunciat que el govern municipal del PP “és el govern més insolidari de la democràcia de Gandia, tot i que és el govern amb més dedicacions exclusives de la història. L'única donació l'ha feta el nostre Partit, que ja no té cap dedicació exclusiva”.

Morant s'ha felicitat per la tasca que, en estos temps de retallades i amb la dura crisi econòmica, realitzen col·lectius com ACAPS en la cooperació amb el tercer món i el desenvolupament de projectes per a la millora social dels països amb pitjors condicions.

Els Socialistes donaran el 0'7% de les seues retribucions cada semestre a un col·lectiu dedicat a la cooperació internacional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.