Societat

Torrent disposa de Plataforma en defensa dels desocupats

La xifra de més d'11.000 persones aturades ha esperonat un col·lectiu que procurarà pel seu futur professional

El passat 18 de setembre, els locals de l'Associació Soterranya van contenir la reunió de persones desocupades d'aquesta localitat d ela comarca de l'Horta, a fi de constituir una Plataforma en favor de les persones desocupades.

Amb aquesta organització es pretén fer visible una realitat soterrada al mateix temps que s'aconsegueix la unitat d'acció a l'hora de cercar solucions reals a la desocupació.

A més del col·lectiu de persones afectades, han donat suport a aquesta Plataforma local, el Col·lectiu Soterranya, La Federació d'Associacions Ciutadanes, la Confederació d'Associacions de Veïns i Consumidors del País Valencià i la Fundació Horta Sud.

També li fan costat a aquesta nova organització, Esquerra Unida del País Valencià, Comissions Obreres, Iniciatives Socials en Acció i el PSPV-PSOE local.

Juan Carlos Mellado ha estat triat representant legal i president de la Coordinadora i compta amb el suport de Jonathan Jódar, Pedro García i Elena Casas, en els principals càrrecs de responsabilitat de la recentment inscrita associació, que farà una presentació oficial en les properes setmanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.