Societat

L'Obra Social “la Caixa” adreça 24.000 euros a l'associació Laura Vicunya de Torrent

El projecte cobrirà les necessitats bàsiques i l'atenció psicosocial de persones en situació de vulnerabilitat i sense recursos

L'Obra Social “la Caixa” ha atorgat ajudes per valor de 242.770 euros a 11 projectes de la demarcació de València adreçats a fomentar la promoció i el desenvolupament integral de persones en situació de pobresa o en risc d'exclusió social.

D'aquesta quantitat global, 24.000 euros han estat concedits a l'Associació Laura Vicunya de Torrent per a un programa d'inserció sociolaboral de menors en un centre de dia.

Aquesta projecte ha estat seleccionat per l'Obra Social per l'eficiència social mitjançant la coordinació amb altres entitats socials, tot i tenint en compte també el suport de l'administració pública valenciana, el foment i la participació del voluntariat i la viabilitat i la sostenibilitat econòmica del que es proposa fer.

El Centre Laura Vicunya de Torrent de l'Horta atén joves entre els 12 i els 21 anys amb serveis de suport social, educatiu i familiar mitjançant activitats d'oci, cultura, formació ocupacional i rehabilitadora.

Amb el programa aprovat, es pensa atendre globalment el jovent tot i despertant interés i motivació cap a la millora de la formació humana, acadèmica, laboral i social.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.