Societat

L'Ajuntament de Banyeres habilita “Mariola Espai Jove” a l'antiga biblioteca

Disposarà d'equipament mobiliari, televisors panoràmics, vídeo projector, pissarres, equips de música, equips informàtics, consoles de videojocs, air hokey, ping pong, futbolins, dianes i billars, així com connexió a internet amb zona wifi lliure

La Diputació d'Alacant ha comunicat l'aprovació d'una subvenció a l'Ajuntament de Banyeres de Mariola per import de 14.521,75 € per a l'equipament del denominat “Mariola Espai Jove”, dins de la convocatòria de subvencions a entitats locals per a inversions en obres, reparacions i equipaments municipals.

La seua ubicació es trobarà a la Casa de Cultura, en l'emplaçament de l'antiga biblioteca, i el pressupost total del projecte és de 18.152,19 € pel que la Diputació subvencionarà el 80 %, sent el 20% restant amb càrrec als pressupostos municipals.

Mariola Espi Jove disposarà, entre altres, amb equipament com mobiliari, televisors panoràmics, video projector, pissarres, equips de música, equips informàtics, consoles de videojocs, air hokey, ping pong, futbolins, dianes i billars, així com connexió a internet amb zona wifi lliure.

Per al portaveu municipal Ramón Albero, «la creació del Mariola Espai Jove és una resposta a la demanda de la població juvenil i adolescent sobre alternatives a l'oci nocturn, per a afavorir la formació integral dels joves i adolescents i també com una acció preventiva a fi de pal·liar el consum d'alcohol i drogues».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.