Societat

Quatre candidats per al relleu i una auditoria

Aquesta setmana, la FECAC serà actualitat en diversos fronts, no només als tribunals. Dissabte vinent, els 108 membres amb vot de l'assemblea de l'entitat estan cridats a participar en l'elecció de la nova junta directiva. Quatre candidatures s'han presentat per suplir García Prieto i, sigui qui sigui que finalment surti elegit, tindrà com a primera obligació la posada en marxa d'una auditoria per conèixer l'estat econòmic de l'associació. Francisco Flores, un dels candidats a la presidència de la FECAC, ha incorporat com a compromís de la seva candidatura la realització d'aquesta auditoria.

Els altres noms que encapçalen les tres candidatures que s'hi han presentat són Rafael Perona, del centre cultural gitano de la Mina; Daniel Salinero, de la germandat de Nuestra Señora del Rocío Pastora Almonteña, i Francisco Carmona, de la germandat de Los Romeros de Barcelona.

Salinero, Flores i Carmona són, a priori, els que més possibilitats tenen d'aconseguir el triomf. De tots tres, el primer és el que encapçala una llista de caire continuista, ja que Salinero, vinculat al PSC, igual que dos membres més de la seva llista, ja havia format part de la junta de Francisco García Prieto.

La campanya electoral es du a terme aquests dies amb actes de petit format consistents en xerrades dels candidats amb representants de les diverses entitats amb dret a vot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un nou sistema per suplir les mamografies, a prova a Vall d'Hebron

Barcelona

L’autisme en positiu

Girona

Ja són 200 estudiants excel·lents amb pocs recursos econòmics els qui accedeixen a la universitat amb les beques de grau de la Fundació “la Caixa”

SOCIETAT

En favor de Caterina, acusada de bruixeria

Barcelona

Comencen les obres del primer cohabitatge cooperatiu per a gent gran

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Societat

Mor l’empresari mallorquí Rafael Moyà

SERVEIS

Salut aixeca les restriccions a Vallirana per l’episodi de terbolesa de l’aigua

Vallirana
Societat

Mor Jaume Torras, historiador referent de l’origen de la industrialització

SOCIETAT

Sancionen TMB per infringir la llei en els plans d’igualtat i els protocols d’assetjament

Barcelona