Societat

El nou coordinador de Protecció Civil de Gandia és el “beneficiat” del PP de la setmana

Francesc de Borja Grimalt és un dels pocs “voluntaris” que percep dietes per la seua tasca mentre el govern deu diners de dietes des de setembre de 2011

El PSPV-PSOE en l'Ajuntament de Gandia continua aquesta setmana amb la campanya “El enchufado de la semana” per a donar a conèixer el nom dels més de 50 “endollats” que el govern del PP de Torró té repartits per les diferents dependències municipals i que demostren que cada retall anunciat en personal i que es ven com a estalvi “en realitat és una mentida, perquè cada dia hi ha més col·locats”.

Aquesta setmana, els socialistes destapen el nom de Francisco de Borja Grimalt Signes, que actualment és el coordinador del servei de Protecció Civil de Gandia, càrrec pel qual és un dels pocs “voluntaris” que percep dietes per la seua tasca i al qual ha accedit per la seua filiació al PP, partit que governa al seu gust la ciutat de Gandia.

Precisament durant aquesta setmana, els socialistes han estat denunciant l'estat d'abandó en que es troba aquest important cos, format per voluntaris i que s'encarrega de reforçar els dispositius de seguretat i informació en dates puntuals com són activitats esportives, lúdiques i festives com la Fira i Festes o les Falles.

Des de l'arribada del PP al govern, Protecció Civil ha estat ningunejada, i els impagaments i l'abandonament, amb canvis de càrrecs per a silenciar les crítiques, han estat una constant.

Així, després d'estar molts mesos sense pagar les dietes, les primeres mesures de Javier Reig van ser canviar al director i al coordinador, posant a dit, i sense comunicar res a ningú, a dues persones afins al seu partit. Dues persones que es caracteritzen per la seua submissió al PP, que els porta a silenciar totes les protestes dels voluntaris sobre el pèssim funcionament del servei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
memòria

Els descendents d’espoliats pel franquisme, a l’expectativa

barcelona
societat

La plataforma ‘No és un vial’ diu tenir el compromís d’Illa per fer la variant

olot
salut

L’OMS aprova la primera vacuna global contra l’mpox

barcelona
societat

Illa afirma que acollir els nouvinguts no posa en perill la identitat catalana

olot
partits

Colau lliga el seu futur a l’articulació d’un gran front de les esquerres

barcelona

Millores als patis, pavellons i patrimoni, l’escollit al pressupost participatiu de Castellar

CASTELLAR DEL VALLÈS

Un 8,3% més de visites al Tibidabo durant l’estiu amb l’obertura de Merlí

BARCELONA

Renfe recupera el servei a a l’R4 i l’R8 entre Martorell Central i Molins de Rei-Granollers Centre

CASTELLBISBAL
política

Demana a Illa una solució per a la saturació del servei d’urgències durant l’estiu

blanes