Societat

Tradició i modernitat es van fusionar en la 8a Fira de comerç de Bocairent

La varietat de productes i el nucli històric de la població van constituir els principals reclams de la cita

Des de pilotes valencianes fins a il·luminació amb díodes electroluminiscents (LED); des de bunyols a pizzes; des de joguines tradicionals de fusta a artesania ètnica, sense deixar de banda els productes locals per excel·lència com l'herbero, la mel, la pericana, els embotits o els dolços es van donar cita aquest darrer cap de setmana a la VIII Fira de comerç de Bocairent, enclavada en un marc inigualable com és el nucli històric d'una de les poblacions més atractives del País Valencià.

En la fira es van donar cita al voltant d'un centenar d'expositors que van oferir una ampla varietat de propostes. De fet, «la suma de tota l'oferta és un dels atractius principals de la Fira de comerç de Bocairent», segons ha declarat la regidora de Turisme Noèlia Vañó. En la fira es combinen a la perfecció la possibilitat de comprar productes útils i decoratius amb el tast de nombroses delícies que també poden ser adquirides.

La present edició va comptar amb una programació complementària en les dues jornades de fira, «una síntesi del dinamisme de la nostra gent al llarg de l'any», en paraules de Vañó, en la que no van faltar ni desfilades de Moros i Cristians ni la presència dels Cabolos de les festes d'estiu o les animacions a carrer a càrrec dels Dimonis de darrere la vila i del grup de dolçainers i de tabalers l'Aljub, així com la dansa amb els Cardaors i La jarana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.