Societat

Es realitza un “flashmob” al Mercat Central d'Elx

El col·lectiu “#ElxNoEsPrivatitza” ha estat el promotor per reivindicar que seguisca sent de caràcter públic

El col·lectiu “#ElxNoEsPrivatitza” ha portat a terme aquest matí, un flashmob amb la cançó ‘Libre' de Nino Bravo, en el Mercat Central, per reivindicar el caràcter públic de l'edifici davant els projectes que s'estan plantejant i que passen per privatitzar diverses plantes del mercat.

Des del col·lectiu indiquen que “hem buscat fer una reivindicació alegre, lúdica, en la que han acabat participant comerciants i clients i que reivindica que el Mercat Central és de tots els il·licitans i il·licitanes i així ha de seguir sent”.

Al mateix temps, l'actuació ha buscat revitalitzar el mercat local i animar la ciutadania a consumir en els comerços de la ciutat, que suposa un actiu per als barris del municipi, millora la qualitat de vida dels veïns i aposta per un model sostenible de ciutat.

De fet, des del col·lectiu s'ha promogut per a hui també la realització d'un aperitiu amb productes comprats al mateix Mercat Central i en la que han participat desenes de ciutadans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia