Societat

El pont deixa uns bons índexs turístics a Morella

La vila ha estat gairebé al complet en pernoctacions aquestes dos jornades i ha rebut molts visitants de dia

Morella ha viscut un pont amb uns bons índexs turístics. Al gairebé complet que ja es coneixia en hotels i cases rurals, s'han sumat molts visitants que han decidit passar algun dia a la localitat dels Ports.

Els turistes que han arribat a la localitat han pogut gaudir de la gastronomia, el patrimoni o les activitats esportives i culturals programades.

Els visitants que han aplegat a la ciutat han pogut gaudir del patrimoni monumental, especialment amb la visita al Castell, amb el Convent de Sant Francesc, el Palau del Governador i el Saló del Carlisme, el museu Temps de Dinosaures, les Torres del Joc, l'exposició “Grans i Menuts. Dinosaures i Tortugues “, ubicada a l'edifici consistorial o la Basílica Arxiprestal Santa Maria la Major.

També la gastronomia ha triomfat, amb els restaurants donant centenars de dinars, especialment el dissabte al migdia, o les visites guiades han tingut una gran acollida.

A més d'aquestes àmplies possibilitats, a l'oferta habitual de Morella, amb el patrimoni , la cultura o la gastronomia, s'ha afegit una àmplia programació per a tots els públics. Quant a les activitats, ha destacat l'oferta de turisme actiu i la cultural.

Respecte al primer, s'ha celebrat la primera Pujada vertical al Castell o la comissió organitzadora del XXXVIé Aplec dels Ports ha organitzat una ruta senderista circular de Morella a Xiva.

Pel que fa a l'oferta cultural, la visita al Punt d'Observació Astronòmica, el cinema o l'exposició “Ara que tinc 20 anys” han centrat les propostes. Finalment, aquest cap de setmana també s'ha celebrat la festa organitzada per la comissió de l'últim Aplec dels Ports celebrada a Morella el passat mes de juliol, per agrair la col·laboració dels voluntaris .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia