Societat

Més de 100 persones participen a la taula rodona del “Dia Internacional del Voluntariat” a Ontinyent

Els usuaris del CIM de Sant Rafel replegaran aquest dissabte donatius per al Banc d'Aliments de la ciutat

Més de 100 persones celebraren el dia Internacional de Voluntariat a Ontinyent. L'acte va comptar amb una taula rodona d'intercanvi d'experiències amb les entitats encarregades de dur endavant la Cooperació per al Desenvolupament en la ciutat.

La mesa fou presidida pel regidor de Política Social i Ciutadania Manuel Ruiz, que va enviar els seus agraïments als assistents per la importància de la seua tasca altruista en benefici de la societat. El regidor va destacar que en una època marcada per les retallades en les polítiques socials i de Cooperació, l'Ajuntament d' Ontinyent ha aconseguit trencar aquesta dinàmica recolzant a aquelles persones que treballen per construir un món millor, fent una aposta decidida per estar al costat de les persones i recuperant la partida destinada a Cooperació internacional.

També en l'àmbit del voluntariat a la ciutat, destacar que aquest proper dissabte 14 de desembre, un grup de voluntaris membres del Centre Integral de Majors de Sant Rafel recolliran aliments a les portes dels establiments Consum, Vidal i Aldi de la ciutat, una iniciativa que Alfredo Aubán, membre del Consell d'Usuaris del CIM presentava a l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.