Societat

Dos accidents de moto causen dos morts a Barcelona i a Bàscara

Un motorista de 58 anys ha xocat contra un arbre en el barri barceloní de Sarrià-Sant Gervasi

A l'Alt Empordà, una motocicleta ha sortit de la via per causes encara desconegudes

Dos motoristes han mort aquest cap de setmana per dos accidents a Barcelona i a Bascarà (Alt Empordà). El primer accident va succeir aquest dissabte al vespre al carrer Bisbe Català número 50, al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. Segons ha informat l'Ajuntament, els fets van passar poc després de tres quarts de vuit, quan el motorista, un home de 58 anys, va xocar amb un arbre i com a conseqüència de l'impacte va morir. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar diversos efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona, així com una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que va traslladar el motorista a l'Hospital Vall d'Hebron. La Unitat d'Accidents del cos de policia barceloní investiga ara les circumstàncies del sinistre de cara a realitzar l'atestat corresponent.

El segon accident s'ha produït aquesta matinada d'aquest diumenge a Bàscara (Alt Empordà). Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, els fets han passat pels volts de dos quarts de cinc de la matinada al punt quilomètric 2,2 de la GI-622. Per causes que encara s'estan investigant, una motocicleta ha sortit de la via. El conductor i únic ocupant ha mort, malgrat les tasques de reanimació del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Es tracta de Jaume S.M, de 44 anys, veí de Barcelona i de nacionalitat espanyola. En l'accident hi han intervingut quatre patrulles de Mossos d'Esquadra i 2 ambulàncies del SEM.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia