Societat

Edicions del Bullent i El Tempir organitzen una commemoració conjunta

El trentè aniversari de Bullent i els vint anys d'El Tempir esdevenen l'excusa per fer la celebració

Celebrar anys sempre és un motiu d'alegria. Però ho és més quan ho fan dues entitats que treballen per la dignificació de la llengua i la cultura dels valencians, perquè estiguen en igualtat de condicions amb la resta de llengües i cultures d'Europa i del món.

Edicions del Bullent i El Tempir han decidit celebrar conjuntament una festa d'aniversari per commemorar els 30+20, és a dir, 30 anys de faena tenaç en el camp de l'edició del llibre en valencià en el cas de Bullent i 20 anys treball a favor de la normalització lingüística per part d'El Tempir.

Per això, les dues entitats han decidit unir esforços i organitzar una festa d'aniversari de la millor manera possible amb la col·laboració de Xiquets d'Elx i del Casal Jaume I. Pares i fills narraran històries i rondalles centrades en el migjorn valencià i recollides en el llibre “Llegendes del Sud” del professor universitari i escriptor Joan Borja.

Després d'aquesta activitat, com en tota celebració, hi haurà un pastís que segellarà aquesta aniversari perquè Edicions del Bullent i El Tempir facen molts més anys.

Per tot això, aquestes entitats conviden a assistir a l'acte que tindrà lloc demà dijous 19 de desembre i començarà a les 20.15 h al Casal Jaume I d'Elx (carrer Sant Jordi núm. 2), en el qual comptarem amb la presència de Joan Borja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia