Societat

Una taula redona analitza a Bocairent els 30 anys de la Llei d'Ús i Ensenyament del valencià

La cita ofereix les visions des de l'Administració, la docència, els mitjans de comunicació i el sector editorial

Bocairent commemora aquest divendres, 27 de desembre, els 30 anys de la promulgació de la Llei d'ús i ensenyament del valencià amb una taula redona que tindrà lloc a la Sala Joan de Joanes a les 19.30 hores, organitzada per la Regidoria de Cultura.

Per a la seua titular, Paqui Cabanes, la proposta té un doble objectiu: “per una banda, fer balanç de la seua aplicació durant aquestes tres dècades i, per una altra, reflexionar sobre el camí que cal recórrer de cara al futur”.

En el debat participaran representants de diferents àmbits. Així, el subdirector general de Política lingüística, Vicent Satorres, oferirà el vessant més institucional mentre que el professor de l'IES Professor Manuel Broseta de Banyeres de Mariola, Josep Vanyó, parlarà des del món educatiu. Finalment, la periodista Adelaida Ferre aportarà la visió des dels mitjans de comunicació i Maria Viu, responsable del Departament Didàctic d'Edicions Bromera, ho farà des del sector editorial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia