Societat

Ajuntament i ciutadania basteixen el banc d'aliments d'Ontinyent

Associacions de tota mena col·laboren freqüentment amb aquesta iniciativa social

Les aportacions de l'Ajuntament d'Ontinyent i de múltiples d'entitats i ciutadania en general han permès omplir el rebost del Banc Municipal d'Aliments.

Els diners recaptats per un conjunt d'entitats i persones que han fet la seua aportació solidària al Banc d'Aliments (Consell d'usuaris del CIM de Sant Rafel, AFAO, Júniors de Sant Josep, càrrecs de festes de Moros i Cristians i d'altres), afegits a l'aportació de 18.000 euros feta per l'Ajuntament mitjançant la regidoria de Política Social, permetran donar una resposta més efectiva a l'augment de necessitats alimentàries que mostra la part de la població que recorre a aquest tipus de recursos per cobrir les seues necessitats més bàsiques.

El Banc d'Aliments d'aquesta localitat d ela comarca de la Vall d'Albaida és un exemple perfecte de treball conjunt perquè ningú es quede pel camí durant la crisi. La tasca de les entitats i particulars que s'estan implicant per a ajudar als qui més ho necessiten té un valor incalculable.

La solidaritat i esforços mostrats per la ciutadania d'Ontinyent, al possibilitar fer front comú a les situacions d'injustícia i exclusió social provocades per una gran crisi i per l'aplicació en les administracions central i autonòmica d'una política de retallades, fa sentir-se els col·lectius implicats, amb més força que mai, segons les veus autoritzades d'aquests col·lectius ciutadans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia