Societat

Detingut l'autor d'un assalt amb violència a una casa de Riells i Viabrea

El lladre ha colpejat diverses vegades amb un pal al propietari, que ha hagut de ser hospitalitzat i operat

Els Mossos troben el presumpte autor dels fets amagat a prop de la casa

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest divendres a la matinada un home de 33 anys com a presumpte autor d'un assalt amb violència a una casa de Riells i Viabrea.

Els fets han passat poc abans de la mitjanit quan el lladre ha entrat a un domicili d'una urbanització del municipi. El matrimoni que viu a la casa es trobava dormint en aquells moments, però s'ha despertat sobtadament en sentir soroll que feia l'intrús per forçar l'entrada. L'home s'ha encarat amb l'assaltant, però aquest li ha donat diversos cops amb un pal. El delinqüent ha marxat instants més tard sense endur-se res.

La víctima ha hagut de ser traslladada a un hospital per ser intervinguda quirúrgicament a causa de les ferides.

La dona ha donat l'alerta al telèfon d'emergències 112 i agents dels Mossos de la comissaria de Santa Coloma de Farners s'han desplaçat fins al lloc dels fets. Cap a la una de la matinada, després de fer una recerca per la zona, han pogut detenir el presumpte autor de l'agressió, que es trobava amagat a pocs metres de l'entrada de la urbanització.

L'assaltant ha intentat despendre's d'un ganivet, però la policia l'ha pogut recuperar.

El sospitós, veí de Riells i Viabrea i de nacionalitat marroquina, té diversos antecedents policials per fets similars.

La Unitat Territorial d'investigació de Girona s'ha fet càrrec de la investigació policial i diumenge posarà el detingut a disposició dels jutjats de Santa Coloma de Farners com a presumpte autor d'un delicte de lesions i d'un delicte de robatori amb violència en casa habitada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia