Societat

Alumnes d'hostaleria de Perpinyà visiten Empordàlia

Les classes europees de català de la secció hostaleria de l'Institut Blum de Perpinyà han visitat el centre de producció d'oli i de vi de Pau, Empordàlia, a l'Alt Empordà.

Aquests alumnes reben un ensenyament professional lligat a la cuina nostra, específic en català (tota la resta és en francès). Durant la visita han vist els processos d'elaboració, de conservació i d'embotellatge de l'oli i del vi. Han fet un exercici de degustació. La voluntat de l'establiment és de teixir intercanvis i visites transfrontereres per tal de compartir experiències, tècniques i saber-fer. Així, el Lycée Blum és agermanat amb l'escola d'Hosteleria de Girona (Sant Narcís) i la de Figueres i uns quants alumnes fan pràctiques a l'Empordà. Actualment estan treballant en l'organització d'un sopar català que serà servit al restaurant d'aplicació al febrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

METEOROLOGIA

Les comarques de Lleida poden superar demà els 40 graus

LLEIDA
societat

La Festa de l’Estiueig de Ribes de Freser estarà dedicada a Àngel Guimerà

Ribes de freser

Reforç policial i un dron nocturn a Mataró per vigilar les Santes

mataró
ECONOMIA

El sector del turisme rural vol que es regulin els pisos turístics als pobles

Barcelona
TURISME

Les reserves als càmpings del Pirineu de Lleida freguen el 90%

Lleida
SOCIETAT

Un informàtic diu que Dobrowolski volia vídeos i arxius sobre el coma diabètic

Barcelona
SOCIETAT

Les denúncies per venda ambulant ja doblen totes les del 2023

Barcelona
santa cristina d’aro

Busquen un piròman que ha provocat dos incendis forestals al municipi

santa cristina d’aro
PORTBOU

El Col·loqui Walter Benjamin aborda els reptes de la memòria democràtica en l’era digital

PORTBOU