Societat

Vinaròs malda per seguir albergant els exàmens teòrics de conducció

L'alcalde de la vila ha mantingut una reunió amb responsables de la Direcció General de Trànsit per aconseguir-ho

L'alcalde de Vinaròs, Juan Bautista Juan, ha visitat la Dirección General de Tráfico a Madrid per demanar que Vinaròs seguisca albergant les proves teòriques dels exàmens de conducció, en lloc de desplaçar-se a Castelló.

Juan es reunia amb la directora general de la DGT, Maria Seguí, que explicava que, a causa d'una sèrie de procediments judicials, s'estan desplaçant tots els exàmens a les capitals de demarcació, on disposen de seus totalment informatitzades. La directora general aclaria que, en finalitzar aquests processos, podran contemplar mesures respecte al centenar de punts d'examen, repartits per tot l'estat, que es troben en la mateixa situació que Vinaròs. De fet, s'elaboraran estudis per reajustar el mapa d'exàmens, segons les necessitats específiques de cada territori autonòmic.

Des de la DGT, es comprometien a estudiar el cas per restablir a Vinaròs com a seu dels exàmens encara que sí es deixava clar que, per motius de seguretat, no s'acceptaran equipaments cedits i amb equips informàtics externs a l'organisme .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia