Societat

serveis

La piscina de Calonge i Palamós obre demà

La nova piscina mancomunada de Calonge, Palamós i Vall-llobrega començarà a funcionar dilluns per als més de 600 abonats que ja han pagat les quotes per fer servir l'equipament, que també disposa d'una piscina auxiliar per a benestar integral, saunes, hidromassatge, sales de gimnàstica i de musculació, tres pistes de pàdel, bar i restaurant. A l'exterior s'ha urbanitzat l'aparcament i zones verdes.

Ahir i avui s'han organitzat una sèrie de visites guiades per mostrar al públic les noves instal·lacions, de 4.222 metres quadrats, un cop enllestides les obres. Es tracta de la primera piscina coberta impulsada de manera mancomunada, que ha permès que tres municipis amb consistoris de diferent color polític hagin treballat conjuntament per fer realitat un projecte que ha de donar servei a una població global d'uns 30.000 habitants.

El complex esportiu, que està situat a la zona del Balitrà Est del terme de Calonge, però a tocar de Palamós, s'inaugurarà oficialment el dia 6 de març, en un acte que estarà presidit per la vicepresidenta del govern de la Generalitat, Joana Ortega.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia