Societat

Una funerària entrega per error un cadàver equivocat a una família de Sallent

La Funerària del Bages ha demanat perdó per la confusió i ho atribueix a un “error humà”

Una funerària de Manresa va traslladar ahir al matí per error un cadàver al tanatori de Sallent (Barcelona) pensant-se que era el d'un altre difunt.

Segons publica avui el diari Regió 7, que cita les diverses parts, l'incident es va produir cap a les 11 d'ahir al matí, quan la família del difunt Esteve Fainé havia de rebre el cadàver al tanatori de Sallent per a habilitar-lo en una sala de vetlla.

El cos que va rebre, malgrat això, pertanyia en realitat a un altre difunt, malgrat que anava vestit amb la roba d'Esteve Fainé.

Funerària del Bages, responsable del servei, va demanar disculpes a la família i va explicar que a les instal·lacions de Manresa tenia tres cadàvers per traslladar, dos d'ells d'homes de la mateixa edat i d'aparença molt similar.

Això va provocar una confusió en els treballadors, que van traslladar a Sallent el cadàver d'un home que no era Esteve Fainé.

Funerària del Bages va destacar que, en adonar-se dels fets, va poder resoldre l'error “en menys d'una hora”, després de tornar el fèretre equivocat a Manresa, substituir-lo pel de Fainé, i traslladar-lo de nou a Sallent.

La mateixa funerària va ressaltar que és un “error humà” que fins ara mai havia patit, i es va comprometre a que no es tornarà a repetir.

Per la seva banda, la família té la intenció de denunciar a la funerària per danys morals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia