Societat

Un incendi a Vilassar de Dalt crema uns hivernacles a tocar d'Illa Fantasia

El sinistre obliga a desallotjar set persones de les cases properes de manera preventiva

Els Bombers controlen el foc abans que passi a una urbanització propera

Un incendi agrícola ha afectat aquest dijous a la tarda dues finques d'hivernacles situades al costat del complex lúdic Illa Fantasia, a Vilassar de Dalt.

El foc ha començat quan passaven uns cinc minuts de tres quarts de tres de la tarda i ha cremat completament els hivernacles d'una de les finques i parcialment els de l'altra. Es dóna el cas que les dues finques pertanyen a la mateixa família.

Una quinzena de dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos helicòpter han aconseguit estabilitzar el foc cap a un quart i mig de cinc de la tarda i s'ha donat per controlat a un quart de sis. Els avions de vigilància i atac no han pogut actuar a causa del vent.

Els Bombers han evitat que les flames passessin a una urbanització propera. Tot i així, el foc ha obligat a desallotjar de manera preventiva set persones de les cases properes.

Els mitjans aeris ja s'han retirat i els efectius dels Bombers continuen treballant en les tasques d'extinció amb l'ajut d'una excavadora que s'ha habilitat per remoure les piles de material calcinat per poder anar remullant.

L'incendi no ha afectat l'autopista C-32, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia