ULLDECONA (Montsià)

Consolidar els canvis

ES FAN DUES ESCENIFICACIONS DIFERENTS: EN CASTELLÀ, DES DEL 1955, I EN CATALÀ, DES DEL 1984

Després de fer 50 anys, la Passió d'Ulldecona ha experimentat un gran salt de qualitat. La primera mesura presa va ser deixar a les mans d'un director professional, Lluís Graells, la posada en escena de l'obra en català. Canvis en la il·luminació i en els decorats, més acció i una revisió del text de Jaume Vidal i Alcover van ser algunes de les novetats introduïdes.

Un any després, el 2007, arribava el torn de la versió en castellà. Més ritme i qualitat van ser la consigna de Graells per revitalitzar la representació del text de Josep M. Junyent. L'aposta ara és consolidar aquests canvis. Amb alguns actors nous, variacions en el repartiment de personatges, papers doblats i la tornada als escenaris d'Enric Mesa en el paper de Jesús en la versió en català, són les principals novetats de la temporada. L'any passat, el paper de Mesa el va assumir Jeroni Castell, protagonista de la versió en castellà. Dotada d'un gran realisme i amb un treballat muntatge i posada en escena, l'obra, escrita en prosa i en vers, és fidel a les antigues representacions religioses. La primera part explica la vida pública de Jesús i la segona, la Passió.

M.J. RODRÍGUEZ

Obra en català

Autor: Jaume Vidal i Alcover

Dies 8, 15, 22 i 29 de març

Obra en castellà:

Autor: Josep M. Junyent Quintana

Dies 5, 19, 26 d'abril i 1 de maig

Horari

Totes les representacions començaran a les 16 h

Lloc

Al Teatre Orfeó Montsià

Preus

Entrada general: 15 €

Descomptes per a grups

Més informació

www.passioulldecona.org

Venda d'entrades

Tel. 669 34 55 16

Oferta per a grups

Inclou entrada, dinar, visita guiada –es pot triar entre el nucli antic, el castell medieval o el Centre d'Interpretació d'Art Rupestre dels Abrics de l'Ermita de la Pietat– i un obsequi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.