Societat

successos

Un home assalta dues dones i es lleva la vida a Matadepera

L'home, de 49 anys, tenia un trastorn mental i era molt conegut a la localitat

Les dones estan fora de perill

Un home de 49 anys va assaltar dues dones en una casa del centre de Matadepera dissabte a la nit i després es va llevar la vida amb un ganivet al mig del carrer. Els fets van passar pels volts de les nou de la nit al passeig Arnau. Tot apunta que l'home va anar a demanar diners a la propietària de la casa, una dona de 82 anys que estava acompanyada d'una cuidadora més jove, per uns treballs de jardineria que havia fet l'any passat.

No se sap si portava una arma o si va agafar un ganivet a la casa. El cas és que va causar ferides de pronòstic greu a la cuidadora i va ferir lleument l'àvia. Després va fugir i, un cop al carrer, es va llevar la vida amb la mateixa arma amb què havia ferit les dues dones. Un veí el va trobar encara amb vida abans que arribés l'ambulància, però ni ell ni els serveis mèdics van poder fer res per salvar-lo. La cuidadora va haver de ser intervinguda i ja està fora de perill.

Molt conegut

L'home, que tenia un trastorn bipolar, tenia dos fills i era un personatge molt conegut a la població. No passava desapercebut. Era un pèl estrafolari. Vestia amb pantaló curt i sandàlies tant a l'estiu com a l'hivern. Ahir, la commoció era total. El seu pare, a banda de forner, havia estat president del club de futbol Matadepera i de la Germandat de Sant Sebastià. Justament aquest cap de setmana era de viatge amb la seva dona a Israel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.