maresme
Caldes es reivindica com a seu de la primera Pesolada del Maresme
Caldes d'Estrac va inaugurar divendres de forma oficial la vintena edició de la tradicional Pesolada, la proposta gastronòmica que posa de relleu l'excepcional producte que es conrea al territori. Fins al 4 de maig hi prenen part set restaurants del municipi amb una oferta de plats on el pèsol de la floreta i del garrofal tindran un lloc destacat a la carta. En l'acte de presentació, celebrat dijous al restaurant Marola i que va ser presidit pel conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, el president de l'Associació de Restauradors i Hostalers de Caldes i del Gremi d'Hostaleria de Mataró i Maresme, Josep Navarro, va reivindicar la trajectòria de la trobada gastronòmica i va recordar que Caldes ha estat pioner a l'hora d'organitzar una cita com aquesta. El municipi dóna el tret de sortida a la cuina del pèsol al Maresme perquè dijous comencen les Jornades Gastronòmiques del Maresme i es presentarà l'opuscle que recull les ofertes culinàries dels 18 municipis participants a banda que el Gremi d'Hostaleria de Mataró i el Maresme inaugurarà les divuitenes Jornades del Plat de Mataró.