Societat

‘Cuina' innova en la tradició de les mones de Pasqua

El número d'abril de la revista proposa cerveses artesanes, nous pastissos i receptes amb escamarlans

S'acosta la Pasqua i, amb aquesta, la tradició de les mones, un costum que no s'ha perdut tot i l'antiguitat que té, però que sí que ha evolucionat força. Per això, el número d'abril de la revista Cuina ha volgut innovar en aquesta pràctica tan dolça amb les propostes dels joves pastissers del col·lectiu 21ºBrix, que presenten unes mones ben originals i diferents perquè els padrins sorprenguin els fillols. Gustos diferents i evolució de les més clàssiques, amb els ous de Pasqua també com a protagonistes.

D'altra banda, Cuina se'n va de visita a la vila marinera de Sant Carles de la Ràpita per conèixer de prop i degustar els escamarlans, un crustaci que delecta els paladars més exigents amb un receptari senzill i saborós.

El mensual de Sàpiens Publicacions també s'endinsa en el món de les cerveses artesanes, amb un reportatge que descobreix les cerveses més singulars i refrescants que es fan a Catalunya. El boom de les cerveses artesanals a Catalunya n'ha deixat força petits productors i elaboradors.

A més, Cuina aquest abril s'escapa a Tàrrega per conversar amb el cuiner més emergent de les terres de Ponent, Albert Marimon, xef del restaurant La Cava. I, com sempre, Cuina inclou les sorprenents postres de Jordi Roca i els menús de temporada de Carme Ruscalleda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.