Societat

Multitudinària marxa per la dignitat a Madrid i contra les polítiques del govern espanyol

Les sis columnes que fa un mes van sortir des de diferents punts de l'Estat, entre les quals Catalunya, s'uneixen per demanar “pa, treball i sostre per a tots i totes”

La manifestació ha acabat amb aldarulls per part d'una minoria de participants i la policia ha practicat diverses detencions

Les sis Marxes de la Dignitat, que fa aproximadament un mes van començar a caminar cap a Madrid des de diferents punts de l'Estat, entre els quals Catalunya i l'Aragó, s'han unit a Atocha a primera hora de la tarda d'aquest dissabte per començar una manifestació, que s'ha desplaçat pel passeig del Prado i que té el seu punt i final a la plaça de Colón. Els participants reclamen “pa, treball i sostre per a tots i totes” i protesten contra les polítiques econòmiques del govern espanyol.

Les diferents columnes de les Marxes per la Dignitat han recorregut durant el matí la seva última etapa que els ha portat a portat fins al centre de Madrid, vigilats per un fort dispositiu policial de fins a 1.650 agents antidisturbis.

La manifestació ha acabat a la plaça Colon on han parlat diverses persones, representants de les diferents columnes provinents d'arreu de l'Estat, també la catalana.

Després de la manifestació i mentre encara s'estaven celebrant els parlaments, han començat els aldarulls per part d'una minoria dels participants. Almenys, segons diverses agències, hi ha hagut una desena de detinguts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia