Societat

ocupació

Pack Treball per als joves garrotxins

El Consell de la Garrotxa orienta el col·lectiu sobre com trobar feina

Inserir-se al món del treball no és fàcil en l'actualitat i i el col·lectiu juvenil té una especial dificultat per aconseguir-ho. Per donar-los un cop de mà, en aquest sentit, el servei de Joventut del Consell de la Garrotxa ha posat el Jov&Jobs i les Càpsules per països, que conformen l'anomenat Pack Treball. El Jov&Jobs (14-17 d'abril, Espai Ideal d'Olot) ha de servir per donar eines i recursos als joves d'entre 17 i 25 anys per a la recerca de feina i informació sobre programes, beques i ajuts per treballar o formar-se a Europa. Quant a les Càpsules per països, s'han programat tres trobades on dos joves explicaran la seva experiència de residència i treball a l'estranger. Seran dos a cada trobada, perquè els participants puguin contrastar la informació que rebran. La primera sessió (11 d'abril, a les 20.00 h, Espai Jove Ideal) tractarà sobre Anglaterra. La segona (25 d'abril a les 20.00 h, a l'Espai Jove de Llocalou de la Vall de Bianya), sobre països de fora de la Unió Europea; i la tercera (16 de maig, 20.00 h, Espai Jove de les Preses) se centrarà en Alemanya.

Durant el 2013, el Servei de Joventut ha rebut prop de 170 consultes, de les quals més de la meitat estaven relacionades amb la recerca de feina, i d'aquestes, la meitat enfocades a l'estranger.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia