Societat

Paterna no convoca el Consell de Benestar des de fa més d'un any

L'informe de Càritas motiva una crítica fundada de la coalició Compromís d'aquesta localitat de l'Horta

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que la tinent d'alcalde Elena Martínez ja arriba tard si vol convocar el Consell de Benestar Social, si es té en compte .tal i com està la situació. Per al regidor, una hipotètica voncocatòria “només podria convocar el Consell del Malestar Social que està provocant la seua gestió”.

Martínez, des que ocupa la titularitat de Garantia Social, fa un total abandó de funcions de la seua àrea, actuant a colp de denúncies de l'oposició i donant l'esquena a la ciutadania, sobre tot a la que viu en situacions d'emergència social.

D'altra banda, Ayuda Solidaria Paternina, reclama insistentment més suport de l'Ajuntament, per poder portar endavant la seua tasca d'acció ciutadana en favor dels més desfavorits. Més quan el PP local va tombar la proposta de banc d'aliments municipal feta per Compromís. Un banc d'aliments públic, que estaria supervisat pels serveis socials municipals”.

Compromís ha demanat i exigit en reiterades ocasions, tant per registre com al ple, que es convocara urgentment el dit Consell, donats els casos d'extrema necessitat que van sorgint al municipi cada dia i les notícies alarmants que s'hi publiquen. Per això han tornat a exigir que es convoque ja i que, a més a més, la convocatòria es faça extensiva als components de la Mesa de la Solidaritat i de la Vivenda que no siguen membres oficials del Consell de Benestar Social. Una manera d'obrir la participació a més agents socials”.

“Cal un canvi en les polítiques econòmiques del consistori que afectan a l'àrea de Garantia Social, perquè ja estem farts dels ‘parxes' i necessitem un Pla d'Acció Social Integral. Perquè des del 29 de maig de 2013, quan va ser anomenada tinent d'alcalde de Garantia Social, desconeguem el projecte polític d'Elena Martínez per a la seua àrea”, conclou Juanma Ramón.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.