Societat

Francisco Berenguer serà el pregoner de les festes de Moros i Cristians de Banyeres de Mariola

Hi ha expectativa per conèixer el contingut del seu pregó i la forma i manera amb que es portarà a terme

Francisco Berenguer Francés, de 38 anys d'edat i natural de Banyeres de Mariola, serà qui pronuncie el pregó de festes 2014 en l'acte d'Exaltació de Capitans i Abanderades que se celebrarà el diumenge 6 d'abril en el Teatre Principal d'aquesta localitat.

Berenguer és professor doctor del Departament de Dibuix de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València, on imparteix matèries vinculades amb els conceptes d'interfície, tecnologies de la imatge, art electrònic i disseny web. Així mateix, és professor convidat del Master en “Disseny i Producció Gràfica/Intermèdia” de la Facultat de BB AA de la Universitat de Barcelona, impartit a Porto, Portugal ,des de 2004 fins a l'actualitat; del Master Oficial “Tipografia: Disciplina i Usos” de la Facultat de BBAA de la Universitat de Barcelona, des de 2008 fins a l'actualitat; i del Master en Disseny i Il·lustració de la UPV, des de 2010 fins avui.

Qui pronunciarà el pregó és coordinador de dues edicions del programa de Doctorat de la UPV (Relacions Internacionals) a Porto, Portugal, (2006-2010), on a més ha impartit assignatures vinculades amb les noves tecnologies i l'art electrònic. Ha organitzat i/o impartit diferents cursos i tallers a Espanya, Mèxic i Portugal, pels quals ha publicat nombrosos articles sobre l'entorn de la xarxa telemàtica.

Artista multimèdia, membre cofundador del grup artístic Artefactes (2001). Les seues obres exploren l'entorn de les xarxes i el concepte d'interfície, a través de continguts específics que analitzen diferents camps, des dels comportaments multi-usuaris fins als processos d'imatge evolutiva. Com a artista ha impartit conferencies/ponències i exposat obres interactives en certàmens d'Art Electrònic com ArtFutura, Barcelona; Ciberart, Bilbao; Fournos Centri for the Digital Culture, Atenes, Grècia; Gran Canària Espai Digital, Cabildo de Gran Canària, Las Palmas; ESAD, Porto, Portugal; Ingráfica, Conca,etc. En les seues obres col·laboren programadors i enginyers informàtics i de telecomunicacions nacionals i internacionals. A més, és assessor de l'editorial Sendemà (València). co-director de la revista científica GFM-GRAFEMA. Estudos do livro, imprensa i design de comunicação (idiomes espanyol i portuguès).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia